دلایل عدم انتخاب استاندار بومی در هرمزگان



روزی برادر عزیز و مخلصم جناب آقای سلیمی رئیس محترم شورای اصولگرایان هرمزگان بنده را مورد لطف قرار دادند و گفتند برای استانداری رزومه بفرست.
خدمتشان عرض کردم بنده در طول خدمت اداری جایی رزومه کاری ندادم و حتی بفکر جمع بندی سوابق کاری هم نبودم و از طرفی نیروهای جوان‌تر و با انگیزه تری هستند که باید وارد میدان شوند،البته توصیه ایشان مفید واقع شد و متوجه شدم تجمیع اقدامات ،سوابق و فعالیت ها مهمه؛بهر ترتیب با عذر خواهی از این برادر ارجمند از ارائه روزمه امتناع کردم کما اینکه در تماس بزرگواری از دفتر نمایندگی محترم ولی فقیه همین عرض را داشتم ، هفته بعد از این ماجرا برادر مخلص و ولائیم جناب معتمدی معزز هم همین درخواست را مطرح فرمودند و مفصل توضیح دادم که چرا حاضر به ورود به این فضا سازی نیستم؛
مهمترین دلایلی که خدمت این دوستان عرض کردم این بود:
۱-نیروهای سیاسی هرمزگان قدرت چانه زنی در مرکزشان در همه ادوار بسیار اندک و در دوره هایی در حد صفر بوده از این رو کم توانی سیاسی هرمزگان در عرصه ملی موجب بی اعتنایی مرکز نشینان به گزینه های پیشنهادی شده است.
۲-نبود گرانیگاه اطمینان بخش سیاسی در هرمزگان موجب شکل گیری انشعابات کم تاثیر گعده ای و محفلی شده که هر کدام از این محافل با ارتباط گیری با اجزای کم تاثیر در بدنه حاکمیتی وزن اندک خودشان را مانیتور کرده و نمی توانند برآیند واقعی از ظرفیت ها و منابع استان باشند،بیشترین ظلم به استان را باید در شیوه و مشی همین گعده های بر آمده از ستاد های انتخاباتی جستجو کرد چرا که با تفکرات محفلی و آرمان خواهی کاذب و غیر واقعی در محدوده فکر و اندیشه محفلی خود سیر میکنند و از انعکاس ظرفیت های پیرامونی به مرکز یا عاجزند یا تعصبات گروهی شان اجازه نمی دهد خارج از حلقه خود به معرفی و حمایت از افراد کاربلد ،شایسته و توانمند مبادرت ورزند و از طرفی دست خودشان هم از وجود افراد توانمند خالی است و این بهترین بهانه برای نادیده انگاری مطالباتشان در مرکز ارزیابی می شود.
۳-عدم به معنای نابودی می باشد ،اگر بگویم عدم کادر سازی نیروهای هرمزگانی در مرکز حرف گزافه ای نیست، هرمزگان چگونه می خواهد در مرکز بازیگر فعالی باشد در صورتی که نه در رده مقامات «تعریف اداری شامل وزیر و معاون وزیر ...»و نه در رده میانی تقریبا هیچ نماینده ای ندارد؟
پاسخ به این سوال که چه جریان ،نهاد و ساختاری وظیفه کادر سازی در مرکز را باید انجام می داد و نداده است چندان سخت نیست ،ولی طرح غیر رسمی این ادعا که نماینده ای مانند آقای تاجگردون در مدت نمایندگی خود بیش از یک هزار نفر از لرهای دلاور را برای تصدی های اداری حتی تا رده کارشناسی وزارت خانه ها به تهران فرا خوانده و مورد حمایتشان قرار داده مبین قدرت بلا منازع وکلای مردم در کادر سازی سطوح ملی قابل ارزیابی است.
۴- تا زمانی که در هرمزگان نیروهای سیاسی ،کنشگران اجتماعی ،ذی نفوذان محلی و ملی اختلافات داخلی خود را حل و فصل نکرده و در مسائل مهم و حیاتی استان به اجماع نرسند و از ذبح نیروهای توانمند خود صرفا بخاطر هم حزب و جناح نبودن دست بر ندارند هیچ امیدی به بهبود اوضاع وجود نداشته و باید همچنان در پشت درب استانداری ها و وزارت خانه ها پست های معاونت،فرمانداری و بخشداری را گدایی کنند...
 
 
 

به قلم: همایون امیرزاده

 

روزنامه صبح ساحل

منتشر شده: 2
S mohammad taheri
۱۴ مهر ۱۴۰۰
فی تبرک الله احسن الخالقین ????????????????
مصطفی
۱۴ مهر ۱۴۰۰
مقاله ی بسیار جالبی بود. احسنت. واقعا یکی از مشکلات هرمزگان همینه که اوج همدلی و همگرایی فقط برای اهداف کوچک هست. اینکه به ریاست یک بخش از یک اداره برسند.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها