متهم فراری با هویت جعلی دریکی از استان‌های همجوار دستگیر شد

کلاهبرداری میلیاردی در نقش تاجر پسته



خریدار پسته در هرمزگان، کلاهبردار  از آب درآمد.مدتی قبل مرد میانسالی که  خود را یکی از تاجران پسته معرفی کرده در معامله محموله پسته به مبلغ 240 میلیارد ریال با اقدامی فریبکارانه پس از تحویل، هیچ پولی پرداخت نکرد و به یکی از استان‌های همجوار متواری شد. وی توسط کارگاهان پلیس فتا هرمزگان دستگیر شد.
  
 بهانه‌های مختلف 
هفته گذشته مرد مغازه‌داری از طریق برنامه دیوار اقدام به درج فروش پسته کرد. سپس تماس‌های برقرار شد و وی پاسخگو سؤالات  افرادی در رابطه باقیمت و شرایط فروش شد تا اینکه فردی با او تماس گرفت و خود را با هویت جعلی به‌عنوان فرد معتمد و تاجر یکی از استان‌ها معرفی کرد و قرار ملاقات حضوری گذاشته شد.
این فرد به بندرعباس آمد و دردیدارحضوری 20میلیاردریال پسته خریداری و وجه معامله را نیز پرداخت کرد.مدتی بعد وی با ترفند زیرکانه پس از جلب اعتماد فروشنده، بار دیگر اقدام به خرید پسته  به مبلغ 240 میلیارد ریال کرد. اما این بار به بهانه های واهی، از پرداخت مبلغ موردنظر سر باز  زد تا اینکه دیگر به تماس و پیام‌های فروشنده پاسخ نداد.فروشنده پس از این جریان و طرح شکایت،دریافت که با فرد شیادی روبرو است که گویا به‌عنوان سرباند به همین شیوه دراستان‌های دیگر نیز کلاهبرداری کرده است. 
  
معرفی به‌عنوان فرد سرشناس 
فرمانده انتظامی استان هرمزگان در رابطه با شناسایی و دستگیری سرکرده یک باند کلاهبرداری اینترنتی در برنامه دیوار گفت: در پی مراجعه و اعلام شکایت فردی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری از طریق ثبت آگهی فروش پسته در برنامه دیوار ، پیگیری موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت.
سردار "علی‌اکبر جاویدان" افزود:با بررسی‌های فنی انجام‌شده متهم که عامل اصلی و سردسته یک باند کلاهبرداری بود شناسایی و با هماهنگی قضائی طی یک عملیات ضربتی دریکی از استان‌های همجوار دستگیر شد.وی  خاطرنشان‌کرد: متهم دستگیرشده در بازجویی اولیه‌منکر موضوع بوده که پس از مواجه‌شدن با دلایل و مستندات موجود، صراحتاً به =  بزه انتسابی اقرار کرده و معترف شد که خود را به‌عنوان یک شخص سرشناس معرفی و با جلب اعتماد شهروندان از آنان کلاهبرداری می‌کرده است.
  
توصیه 
فرمانده انتظامی استان هرمزگان در ادامه به عموم شهروندان توصیه کرد: قبل از انجام هرگونه معامله در فضای مجازی و حقیقی،حتماً پس از حصول اطمینان از هویت واقعی فرد و تطبیق مدارک هویتی، نسبت به انجام معامله اقدام نمایند وحتی‌الامکان ارتباطات وخریدوفروش‌ها را به‌صورت حضوری‌انجام دهند.
سردار جاویدان همچنین تأکید کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مجرمانه و مشکوک در فضای مجازی ، می‌توانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.gov.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری لینک ثبت گزارش‌های مردمی یا از طریق شماره 096380 مرکز فوریت‌های سایبری با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.
برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها