آلمان اعلام کرد آمادگی ارسال واکسن بایون تک به ایران را دارد



وزیر امور خارجه آلمان در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان، آمادگی کشورش برای انجام کلیه اقدامات به منظور ارسال واکسن بایون تک به مقصد کشورمان را اعلام کرد.
     
  
به گزارش صبح ساحل، بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت امور خارجه، در گفتگوی تلفنی هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان با وزیر امور خارجه کشورمان، وزیر خارجه آلمان آمادگی کشورش برای انجام کلیه اقدامات به منظور ارسال واکسن بایون تک به مقصد کشورمان را اعلام کرد.

هایکو ماس همچنین با تشکر از تسهیل انتقال اتباع آلمانی از افغانستان، در خصوص تحولات افغانستان با امیر عبداللهیان به تبادل نظر پرداخت.

وزیر خارجه آلمان در خلال این گفتگو آغاز هرچه سریعتر گفتگو‌های وین را خواستار شد و آمادگی کشورش برای ارتقا همه جانبه روابط دوجانبه را مورد تاکید قرار داد.

امیر عبداللهیان نیز در این گفتگوی تلفنی از آلمان خواست برای نهایی کردن مذاکرات انجام شده برای ارسال واکسن بایون تک اقدام نماید.

وزیر امور خارجه کشورمان دورویی آمریکایی‌ها را که حتی در ارسال کالا‌های دارویی و حیاتی مانند واکسن تولیدی در آلمان نیز موانع تحریمی ایجاد کرده اند، مورد انتقاد قرار داد.

امیر عبداللهیان با اعلام اینکه آمریکایی‌ها درک درستی از منطقه و مردم آن، بویژه ایران ندارند افزود:آمریکایی‌ها باید بدانند جز با زبان احترام، ادب و منطق نمیتوانند صحبت کنند و
این ادبیاتی که گاه و بیگاه بکار میگیرند نه تنها کمکی به حل مشکلات نمیکند بلکه خودمساله ساز است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام اینکه اصل گفتگو‌های وین قابل قبول است و انجام میشود، اما مذاکره‌ای را قبول داریم که به رفع واقعی تحریم‌ها و تامین حقوق حقه ایران بیانجامد، به تروئیکای اروپایی توصیه کرد رفتار خود را تغییر داده و به بی عملی در اجرای تعهدات خود ذیل برجام خاتمه دهد.

امیر عبداللهیان از ارتقاء همکاری‌های دوجانبه در همه حوزه‌ها استقبال کرد.

گفتی است که ، شرکت آلمانی بایون تک (BioNTech SE ) قصد دارد تا سال ۲۰۲۳ میلادی مرکز عملیات و کارخانه جدیدی را در کشور سنگاپور راه‌اندازی کند که به عنوان اولین مرکز توزیع این شرکت در آسیا و اقیانوسیه، زنجیره تامین واکسن تولید شده توسط این شرکت را تقویت کند.
واکسن شرکت بایون تک که با همکاری شرکت آمریکایی فایزر تولید شده است، در مهار بیماری کووید ۱۹ در کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس نقش اساسی داشته و عرضه جهانی آن مورد توجه بسیاری قرار دارد.
ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها