لزوم ورود مدعی‌العموم به ماجرای پارک آبی بندرعباس

اختلاف مالکان و بلاتکلیفی سهامداران


نویسنده: معصومه نعمتی

 عملیات ساخت پارک آبی بندرعباس از سال ۱۳۹۴ آغاز شد؛ اما این پارک هنوز به بهره‌برداری نرسیده است. انتظارها برای بازگشایی این پارک به یک دهه نزدیک می‌شود و سرنوشت پارک آبی همچنان در هاله‌ای از ابهام است. به گفته سهامداران مبالغ میلیاردی در این پروژه گم شده است و تا زمانی که تکلیف این مبالغ مشخص نشود، پروژه متوقف خواهد ماند.
 
«رضوانی»، نماینده سهامداران پارک آبی بندرعباس درمورد تجمع سهامداران در مقابل پارک آبی در روز جمعه، 14مهرماه، به صبح ساحل گفت: «از سال 93 سهام پارک آبی را خریده‌ایم، نزدیک به ده سال از آن زمان گذشته اما پروژه هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌است».
وی افزود: «تقریبا یک سال پیش شریک جدیدی به پروژه اضافه شده و این شریک پول خوبی را هم به پروژه تزریق کرده بود اما دو مالک اصلی بر سر مسائل مالی به مشکل می‌خورند و کارشان به شکایت می‌رسد».
رضوانی اضافه کرد: «درحال حاضر هم شریک جدید می‌گوید تا زمانی که تکلیف مسائل مالی روشن نشود، پرداختی دیگری نخواهم داشت؛ بنابراین پروژه فعلا متوقف شده است تا نتیجه دادگاه مالکان مشخص شود».
نماینده سهامداران پارک آبی گفت: «حدود 300نفر در این پروژه سهامدار هستیم که کاملا بلاتکلیفیم. برخی مسائلی که مطرح هستند این است که ارزش سهام‌مان چقدر است؟، بعد از افتتاح پروژه وضعیت سهام و سوددهی به چه شکل است؟، برخی افراد می‌خواهند سهام‌شان را بفروشند اما شرکت می‌گوید که با قیمت سال 93 سهام را از آن ها می‌خرد. مشکلات در بین سهامداران زیاد است و ما هم به عنوان نماینده آ‌ن‌ها تلاش می‌کنیم که  بتوانیم آن‌ها را به حق و حقوق‌شان برسانیم».
وی افزود: «روز جمعه 14 مهرماه در مقابل پارک آبی تجمع کردیم. نماینده مالک جدید هم در آن‌جا حضور داشتند و از سنگ‌اندازی‌های مالک قبلی گفتند. به گفته ایشان مبالغ زیادی در این پروژه گم شده و باید تکلیف این پول‌ها مشخص شود». 
 
 
رضوانی در ادامه گفت: «مالک جدید 12/5 میلیون سهم را خریداری کرده است درحالی که مجموع سهام 300سهامدار دیگر حدود 1 میلیون سهم است».
نماینده سهامداران پارک آبی بندرعباس افزود: «از زمانی که مالک جدید در پروژه حضور پیدا کرده است تغییرات زیادی هم ایجاد شد اما در چندماه گذشته به خاطر مسائلی که بین دو سهامدار اصلی به وجود آمده، پروژه متوقف شده است». 
وی گفت: «نماینده مالک جدید اعلام کرد که می‌توانند درحال حاضر با افزایش سرمایه سهم مالک اول را هم خریداری کنند اما آن‌ها به دلیل گم شدن مبالغ هنگفتی پول در این پروژه، منتظر رای دادگاه در این پرونده هستند».
رضوانی افزود: «بعید به نظر می‌رسد که این دو مالک بتوانند با هم پروژه را ادامه دهند».
نماینده سهامداران پارک آبی بندرعباس در پایان گفت: «تقاضای ما از مسئولان استانی و استاندار هرمزگان این است که این پروژه را پیگیری کنند تا این مسئله هرچه زودتر حل شود».
 
 
 
گفتنی است که در تیرماه سال ۱۴۰۰، فریدون همتی، استاندار سابق هرمزگان گفته بود: «پارک آبی بندرعباس طبق گزارش اعلام شده از سوی سرمایه‌گذار این طرح با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۵ درصد تا سه ماه دیگر با نظارت‌های منظم حوزه معاونت عمرانی استانداری و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آماده بهره‌برداری می شود». 
این پروژه همچنان که مشخص است در تاریخ اعلام شده بهره‌برداری نشد.
پس از آن در آذرماه سال ۱۴۰۱، مهدی نوبانی، شهردار بندرعباس گفته بود که پروژه پارک آبی بندرعباس پیشرفت خوبی داشته است و تا پایان سال به بهره‌برداری‌ می‌رسد.
همچنین مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در نشست بررسی پروژه‌های پیشران استان که در تیرماه سال جاری برگزار شده بود، بر رفع موانع بهره‌برداری از پارک آبی بندرعباس تاکید کرد و گفت: «می‌طلبد که هرچه سریع‌تر موانع حقوقی بهره‌بردرای از این طرح برطرف شود».
 
لازم به ذکر است که پارک آبی بندرعباس شامل رودخانه آرام، رودخانه خروشان، دریاچه کودکان، سرسره با ارتفاع بین ۱۴ تا ۲۱ متر، کافی شاپ روباز و مسقف، غار نمک و پارکینگ به وسعت هشت هزار مترمربع در شرق بندرعباس درحال احداث است.پارک آبی به مساحت ۲۶ هزار مترمربع و زیربنای ساختمانی ۱۸ هزار مترمربع است که برای پذیرش روزانه سه هزار نفر، ظرفیت دارد.
عملیات ساخت پارک آبی بندرعباس به عنوان یکی از زیرساخت‌های ارتقا صنعت گردشگری هرمزگان در سال ۹۴ آغاز شد، اما بدلیل مشکلات مالی با وقفه چند ساله مواجه بود که از سال ۹۹ این طرح دوباره از سرگرفته شد.

 

روزنامه صبح ساحل

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها