ساحل ناز قشم، سامان گرفت



صبح ساحل-اجتماعی:همزمان با ششمین روز از هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر دو اسوه ارزشمند و خدمتگذار نظام جمهوری اسلامی ایران، طرح آبکناری جزایر ناز در مسیر ساحل جنوبی قشم با اجرای محوطه سازی برای ارتقای سطح ایمنی گردشگران، با حضور حمید رضا مومنی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به بهره برداری رسید.
حمید رضا مومنی در مراسم افتتاح طرح آبکناری جزایر ناز، از قشم به عنوان منطقه ای ویژه در حوزه صنعت گردشگری نام برد.وی اعلام کرد:  باید از همه ظرفیت های خدادادی در بخش های طبیعی و تاریخی این منطقه مهم به نحو شایسته بهره برداری شود.
مومنی با اعلام اینکه شرایط جزر و مد آب دریا (پس روی و پیش روی) در جزایر ناز قشم، ویژگی مهم این سایت گردشگری محسوب می شود، افزود: با اجرای طرح آبکناری در محدوده جزایر ناز، گردشگران با آسودگی خاطر می توانند از مناظر بکر طبیعی این منطقه با انجام ورزش های دریایی و هوایی نیز استفاده کنند.
او گفت: جزایر ناز تنها محلی است كه گردشگران می‌توانند به هنگام جزر آب دریا با پاى پیاده یا با خودروى شخصى‌ به اندازه یک كیلومتر در دل آب های این منطقه پیش‌روی كنند و با تغییر جریان آب از شرایط جزر به مَد، خود را محصور در میان آب های نیلگون خلیج فارس ببینند و با گرفتن عکس و فیلم، خاطرات بیادماندنی از این سفر دریایی را ثبت و ضبط کنند.
به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، گردشگران از بلندای جزایر ناز می توانند تنگه هرمز، جزیره لارک و زیبایی های عالم خلقت را هم از دل پهنه آبی خلیج فارس نظاره کنند.
وی معتقد است روزهای سفر به جزیره قشم با توجه به تعداد سایت های گردشگری آن می تواند به یک هفته تا 10 روز افزایش یابد تا در این فرصت گردشگران بتوانند از ظرفیت های ناب گردشگری این منطقه استفاده کرد. معاونت فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم از اسفند ماه گذشته طرح آبکناری جزایر ناز را با 25 میلیارد رایل اعتبار با اجرای 20 هزار متر خاکبرداری، تسطیح و خاکریرزی، یک هزار و 500 متر مکعب عملیات سنگ مالون و لاشه چینی، ایجاد سکوی منظر، ساخت پیاده رو، پارکینگ، نماز خانه و سرویس های بهداشتی، تاسیسات برق رسانی و روشنایی، آسفالت محدوده تعریض شده و ساخت سایبان برای استراحت گردشگران آغاز کرد که در ششمین روز از هفته دولت به بهره برداری رسید.
طراحی این مجموعه با رویکرد توسعه پایدار و بر اساس «لَند فُرم ساحلی» با استفاده از مصالح بومی و قابل بازیافت و حداقل دخالت در طبیعت بکر این سواحل، برای رفاه گردشگران اجرا شده است.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها