اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان پیشگام در احداث فضاهای آموزشی با مشارکت بخش خصوصی؛

برگزاری جشن گلریزان جهت احداث فضاهای آموزشی برای نخستین بار در کشور/5 هزار و 800 فضای آموزشی در دولت سیزدهم تحویل آموزش وپرورش شد



به گزارش صبح ساحل ، برای نخستین بار در کشور جشن گلریزان احداث و تجهیز فضاهای آموزشی استان هرمزگان با حضور حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، مهدی دوستی استاندار هرمزگان ، مهدی باوقار زعیمی مدیرکل نوسازی مدارس استان، قویدل مدیرکل آموزش و پرورش استان ، سیدعبدالله هاشمی رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان و جمع کثیری از خیرین و مسوولین در سالن همایش کانون غدیر بندرعباس برگزار گردید.

       

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: طی 2 ساله فعالیت دولت سیزدهم، پنج‌هزار و 800 فضای آموزشی در قالب 27 هزار کلاس درس در سطح کشور احداث و تحویل مجموعه آموزش و پرورش شد.

حمیدرضا خان محمدی شامگاه سه‌شنبه  در آیین  مراسم گلریزان ساخت فضاهای آموزشی در استان هرمزگان افزود: در این مدت با احداث این فضاها در حوزه آموزشی، پرورشی و ورزشی، سه و نیم میلیون مترمربع به فضای آموزشی کشور افزوده شد.

وی بیان کرد: در استان هرمزگان نیز در این 2 ساله دولت سیزدهم، معادل 10 سال کارهایی بزرگی در حوزه مدرسه سازی وکلاس درس انجام شده که نشان از توجه ویژه شخص استاندار، مشارکت‌های خیران مدرسه ساز و مشارکت صنایع و بنگاه ‌ای بزرگ این استان در قالب مسوولیت‌های اجتماعی شان به نظام تعلیم و تربیت است.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، طبق بیان معاون اول رییس جمهور گفت: 100 درصد مدرسه‌های کشور را خیران می‌سازند، حضورشان مایه خیر و برکت است و به یمن این افراد امروز اتفاق خوبی در سطح کشور و استان‌ها رقم خورده است.

خان محمدی یادآورشد: به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران سال 57، برای هر دانش آموزی  یک و نیم مترمربع فضای آموزشی بود که با رشد جمعیت دانش آموزی در طول این سال‌ها، اکنون به سرانه 5 و 2 دهم دست یافته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه همه ما مدیون نظام تعلیم و تربیت هستیم و باید دین خودمان را نسبت به این نهاد آموزشی ادا کنیم، گفت: اجرای گلریزان ساخت فضاهای آموزشی در هرمزگان، یعنی استان راهبرد درستی را اتخاد کرده است که امیدواریم دولت مردمی نیز با همه توان پای کار باشد.

حميدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهيز مدارس كشور نیز گفت: هر چه قدر استان آبادی بخواهیم و هر چه قدر بخواهیم در آینده دردسر کمتری داشته باشیم  باید برایش در مدرسه به دردسر بیافتیم.

وی افزود: واقعا وقتی بالاترین مقام استان بهترین و فنی‌ترین راهبرد یعنی توجه به آموزش و پرورش را اتخاذ کرده باید منتظر آینده درخشانی برای استان باشیم.

 معاون وزیر آموزش و پرورش، تأکید‌کرد: احداث فضاهای آموزشی استاندارد کیفیت آموزش و پرورش را بالا می‌برد و نشاط دانش‌آموزان را در مدارس افزایش می‌یابد.

خان‌محمدی عنوان‌کرد: تمام مدیران اجرایی و صنعتی مدیون آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت هستند و این دین را باید ادا کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان‌کرد: ۱۲.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا به سرانه مورد نظر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برسیم اما از این تلاش کوتاه نخواهیم آمد و در استان هرمزگان نیز آمادگی داریم به هر میزانی که خیرین اعتبار هزینه کنند، ما هم اعتبارات استانی در مدرسه‌سازی را افزایش دهیم.

 وی خاطرنشان کرد: در حوزه تجهیزات هنرستانی نیز، با توجه به‌ اینکه هرمزگان رتبه اول جذب دانش‌آموزان هنرستانی را کسب کرده است، اعتبارات هنرستانی استان هرمزگان را هر عددی که در شاخص است دو برابر به تخصیص خواهیم رساند.

استاندار هرمزگان نیز با اشاره کمبود ۴ هزار و ۶۰۰ کلاس درس در هرمزگان گفت: ۲ هزار کلاس درس از ابتدای دولت سیزدهم در این استان  احداث شده است‌.

مهدی دوستی اظهارداشت: در دولت‌های مختلف، جناح‌ها و جوامع خرد اختلاف نظرهایی وجود دارد اما آینده فرزندان  این سرزمین خط قرمز ما است.

وی با تاکید بر اینکه از ابتدای دولت سیزدهم ۲ هزار کلاس درس در استان هرمزگان احداث یا در معرض بهره‌برداری است، افزود: فرزندان ما که قرار است آینده ایران عزیز را  بسازند باید از لحاظ زیرساخت‌های آموزشی و زیرساخت‌های تربیتی در شرایط مطلوبی تحصیل کنند.

استاندار هرمزگان، عنوان‌کرد: در حال حاضر حدود ۲ هزار کلاس درس جزو کسری‌های استان است و حدود ۲ هزار کلاس نیز تخریبی هستند ضمن اینکه حدود ۶۰۰ کلاس هم باید تک تک به مدارس اضافه شود که جمعا الزام ساخت ۴ هزار و ۶۰۰ کلاس در استان را ایجاد می‌کند.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، تاکید‌کرد: اتفاق خوبی که در حوزه مدرسه‌سازی استان افتاد این بود که ما از احداث سالی ۵۰۰ کلاس درس به ساخت ۱۰۰۰ کلاس درس رسیدیم.

 وی با تشکر از تلاش‌های خیرین در حوزه مدرسه‌سازی و عاشقانه قلمدادکردن اقدامات آن‌ها، اظهارداشت: مهم‌ترین اصل آموزش و پرورش، معلمین هستند و اگر معلمین انگیزه و احترام کافی را داشته باشند شاهد کسب نتایج مطلوبی خواهیم بود‌.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان، گفت: اصلی‌ترین کار ما در استان این است که نقشه آموزشی هرمزگان را با نقشه توسعه صنعتی استان انطباق دهیم و توسعه آموزشی را همگام با توسعه صنعت پیش ببریم.

 وی ادامه داد: بر اساس همین اولویت، ۲۸ هنرستان تخصصی در استان راه‌اندازی شد که البته لازم است زیرساخت‌های آن‌ها تقویت شود و حضور دانش‌آموزان در صنعت تسهیل گردد.

دوستی با تاکید بر لزوم تقویت محتوی آموزشی دانش‌آموزان و قدردانی از همراهی مدیران عامل صنایع در راه‌اندازی هنرستان‌های صنعتی، اضافه کرد: ریسک حضور دانش‌آموزان در صنعت، ریسک بزرگی بود که مدیران صنعتی پذيرفتند.

استاندار هرمزگان، تاکید‌کرد: در نقشه توسعه آموزشی استان، دانشکده‌های علوم پزشکی شرق و غرب هرمزگان، دانشکده نفت و شیمی، پردیس دریایی دانشگاه هرمزگان، دانشکده پیراپزشکی و فعال سازی رشته‌های جدید در دانشگاه امیرکبیر در دستور کار قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: اخیر جلسه‌ای با رئیس دانشگاه پلی تکنیک داشتیم و در تلاش هستیم تا نخستین دانشکده تخصصی فولاد را در استان هرمزگان راه‌اندازی کنیم.

استاندار هرمزگان در پایان بااشاره به احداث شهر جدید خلیج‌فارس، خاطرنشان‌کرد: در طراحی شهر جدید خلیج‌فارس، یک زون آموزشی دیده‌ایم و بسیار علاقه مند هستیم بخش دریا، متالوژی یا پالایش دانشگاه‌های مطرح کشور مانند دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف به استان هرمزگان منتقل شود.

       

مشارکت صنایع و بخش خصوصی در مدرسه سازی ستودنی است/ صنایع همراه سایر خیرین دغدغه توسعه و آبادانی کشور را دارند

مهدی باوقار زعیمی درحاشیه این مراسم ضمن قدردانی از حضور صنایع با بیان اینکه اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان پیشگام در مشارکت در احداث فضاهای آموزشی با مشارکت بخش خصوصی می باشد،  اظهار کرد:این رویداد بزرگ در قالب جشن گلریزان احداث و تجهیز فضاهای آموزشی استان هرمزگان به همت استاندار محترم هرمزگان و نگاه ویژه ریاست محترم سازمان نوسازی مدارس کشور در استان هرمزگان برگزار گردید .

باوقار با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰۰ فضای آموزشی با ۲۰۰۰ کلاس درس غیر استاندارد در هرمزگان وجود دارد، تصریح داشت: وضع موجود سرانه فضای آموزشی در استان هرمزگان 8/4 مترمربع می باشد که با جدیت به دنبال ارتقای سرانه فضای آموزشی در استان و رفع مشکلات در این حوزه می باشیم.

وی ضمن قدردانی از حمایتهای ویژه استاندار و رییس سازمان نوسازی اظهار داشت: امروز صنایع و بخش خصوصی در استان هرمزگان نشان دادند در کنار سایر خیرین دغدغه توسعه و آبادانی کشور را دارند و برای بالندگی فرزندان این مرزوبوم تلاش می کنند.

مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان با تاکید بر کیفیت بخشی فضاهای آموزشی خاطرنشان ساخت:  سعی شده است در طراحی فضای آموزشی استان به کیفیت وجذابیت فضاها توجه بیشتری شود و مطابق با ذوق و سلیقه دانش آموزان بومی منطقه طراحی و اجرا گردد .

خان محمدی معاون وزیر طی دیداری با استاندار هرمزگان بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر صنایع و بخش خصوصی در احداث و تجهیز مدارس تاکید کرد.

استاندار هرمزگان در این دیدار ضمن قدردانی از  مدیرکل نوسازی مدارس استان و رییس نوسازی مدارس کشور در توجه به احداث و تجهیز مدارس استان هرمزگان خواستار تسریع در پیگیری احداث فضاهای آموزشی شد.

گفتنی است؛ در سفر یکروزه خان محمدی معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به استان هرمزگان بازدید از مدارس زمزم 2 و مدرسه 18 کلاسه در شهرک پیامبراعظم ، مدرسه آفتاب و کلنگ زنی طرح توسعه باشگاه فرهنگیان نیز انجام شد.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها