جوان بندرعباسی با کلاهبرداری ۱۰۰ میلیون تومانی دستگیر شد

پولشویی با وعده پرداخت سود در ارزهای دیجیتال



جوان ۲۱ ساله‌ای که در پوشش شرکت کاریابی و تبدیل وجه سرقتی به رمز ارز ،۱۰۰ میلیون تومان به جیب زده بود در بندرعباس دستگیر شد. این پسر  دانشجو، پس از ماه ها کلاهبرداری با پیامک‌های جعلی، وجه های سرقتی را با استفاده از افراد اغفال شده  به ارز دیجیتال تبدیل می‌کرد که با رصد کارآگاهان پلیس فتا هرمزگان شناسایی و  مدتی قبل به تله قانون افتاد. تحقیقات در خصوص همدستان وی ادامه دارد.

 
 کسب درآمد از طریق پیامک جعلی


اوایل سال جاری دانشجوی سودجو به نام کامران  برای  به دست آوردن پول هنگفت یک شبه، به فکر کلاهبرداری افتاد و مدتی بعد  پیامک های جعلی مختلف از جمله ابلاغیه قوه قضاییه به شماره های مختلف در هرمزگان راه انداخت. بعضی از  افراد بدون اینکه آگاه باشند نباید به هر پیامکی اعتماد کرد  ،با باز کردن آن  و ورود به سامانه مورد نظر  و پر کردن مشخصات خود ،فریب خوردند و لحظاتی بعد شاهد خالی شدن حسابهای بانکی خود از ۵۰۰ هزار تومان تا ۵۰ میلیون تومان  شدند.

 
 شیادی با ترفند کاریابی


کامران که نمی خواست با شکایت‌های مالباختگان دستش رو شود، در ادامه شگرد فریبکارانه خود  دام خود را در اپلیکیشن دیوار و شیپور  پهن کرد . آگهی مندرج شده از سوی او حاوی این بود که  یک شرکت کاریابی ، از افراد  واجد شرایط و خواهان شغل  در خانه با درآمد بالا  دعوت به عمل می آورد . دختران و پسران جوان جویای کار با دیدن این آگهی گمراه کننده ، به شماره مورد نظر تماس گرفتند تا اطلاعات بیشتری کسب کنند . کامران   پس از وعده و چرب زبانی   به افراد پیشنهاد می داد که  با نصب برخی صرافی دیجیتال مرتبط با رمز ارزها و… به افتتاح یک حساب بانکی اقدام کنند ودر نهایت عکس کارت بانکی و شماره تماس خودشان را از طریق تلگرام  به او ارسال کنند.  پس از باز کردن حساب ارز دیجیتال ، در مقابل انجام جابجایی پولها از طریق کارت خودشان ، تا ۳۰ درصد سود روزانه  دریافت می کنند   و در ضمن  اگر تخلفی از سوی آنها  صورت گیرد  از طریق قانون برخورد  خواهد کرد.

 
 واریز پول‌های سرقتی با ارز دیجیتال


فریب خوردگان  با برقراری ارتباط با این فرد ،  مشخصات کارت خود را  از طریق واتساپ و تلگرام به شماره مورد نظر کامران ارسال می کردند و وی با سرقت موجودی حساب بانکی افراد غیر،وجه را مستقیما به حساب قربانی واریز و بعد آن به فرد واسط قربانی اعلام می کرد  بابت ارسال وجه مذکور اقدام به شارژ کیف پول دیجیتال خود کرده و با آن رمز ارز خریداری کند و سپس به آدرس کیف پولی که به وی اعلام می کنند، انتقال دهد.  افراد ناآشنا  که قصد به دست آوردن درآمدی داشتند  بدون در نظر گرفتن عواقب آن ، پول واریز شده را به ارز دیجیتال تبدیل کرده و به حساب کامران انتقال می دادند. و مرد حیله گر  پس از انتقال دیگر پاسخی به تماسهای مالباخته نمی داد .

 
 دستگیری و اعتراف


کارشناسان  پلیس فتا مدتی بعد از این ماجرا متوجه پولشویی شدند و پس از رصد کردن حسابها ، به کامران رسیدند و دستگیری وی در دستور کار قرار گرفت . وی اوایل ماه جاری  در بندرعباس دستگیر شد .این فرد در مقر پلیس تحت بازجویی قرار گرفته و گرچه سعی داشت در ابتدا خود را بیگناه معرفی کند، اما پس از مواجهه با شکات و مشاهده ادله دیجیتال به جرم خود اعتراف کرد که از حدود ۱۰ نفر در حدود  ۱۰۰ میلیون تومان اخاذی کرده است.   در این پرونده افرادی نیز تحت تعقیب هستند.

 
 هشدار


رئیس پلیس فتا استان هرمزگان  به شگرد کلاهبرداران در سپرده گذاری رمز ارز و دریافت سود روزانه  در این خصوص به شهروندان هشدار داد و گفت : کلاهبرداران با ترفند درآمد روزانه و هفتگی  در منزل با آموزش رمز ارز و به بهانه داشتن درآمد بالا ،اگهی های مختلفی از طریق شبکه های مجازی از جمله دیوار و...درج می کنند و افراد زیادی در این مسیر  قربانی می شوند.


به گفته سرهنگ احسان بهمنی، از آنجایی که آدرس های حساب های  مقصد رمز ارزها قابل شناسایی نیست عملا کلاهبرداران اقدام به پولشویی کرده و تمام مسئولیت عواقب تعقیب قانونی از قبیل مسدودی حساب و… بر ضمه فرد قربانی که حساب خودش را در اختیار کلاهبرداران قرار داده، است و در این شگرد کلاهبرداران از خودشان اثری باقی نمی‌گذارند.  وی تاکید کرد : کاربران فضای مجازی همواره باید هوشیاری لازم را در برخورد با تله افراد کلاهبردار و شیاد داشته باشند و به هیچ عنوان شماره حساب بانکی و یا کیف پول الکترونیکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.
 (نام متهم مستعار است)

روزنامه صبح ساحل

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها