استاندار هرمزگان:

کمبودهای زیرساختی هرمزگان در بخش درمان را جبران می کنیم



 استاندار هرمزگان گفت: یکی از افتخارهای دولت دوازدهم کمک اساسی به جبران کمبودهای زیرساختی هرمزگان در بخش درمان است  که در پی آن افزون بریکهزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی در  چهار سال گذشته با توسعه بیمارستان هی موجود یا ساخت مراکز درمانی جدید اضافه شده است.

به گزارش صبح ساحل، فریدون همتی  در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه هرمزگان که با حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه انجام شد، اظهار داشت: محرومیت هرمزگان در بخش بهداشت و درمان زیاد بود و به خصوص در بندرعباس کاری انجام نشده بود که ظرف چهار سال گذشته اتفاق بزرگی در این استان رخ داد و در بخش خانه‌های بهداشت هم کارهای بزرگی انجام شده اما کافی نیست.

به نوشته ایرنا، استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کار بزرگی در زمینه کریدور ساحلی جنوب کشور از بوشهر تا بندرعباس انجام شده که بخشی از آن تا پایان سال برای بهره‌برداری آماده می‌شود.

 همتی ادامه داد: با توجه به ترافیک سنگین ایجاد شده در این مسیر لازم است وزارت راه و شهرسازی احداث خط دوم را نیز آغاز کند که  می‌تواند برای گردشگری منطقه و پاسخ به نیازهای حمل و نقلی راهگشا باشد.

وی اضافه کرد: شرق هرمزگان از گذشته تحرک چندانی برای توسعه را شاهد نبوده است و نیروهایی که از روستاهای منطقه برای ایجاد صنایع و کار به عنوان نیروی تخصصی وارد منطقه می‌شوند تقاضا دارند خود به همراه خانواده‌هایشان در مکان‌هایی ساکن شوند که حداقل‌ها را داشته باشد.

استاندار هرمزگان بیان داشت: عدد و رقم مورد نیاز برای این منظور برآورد شده که به صورت مکتوب ارسال می‌شود.

همتی عنوان کرد: مسکن یکی از تقاضاها بود که با تفاهم نامه و برنامه ای که آغاز شد، انتظار می‌رود محرومان زیر پوشش نهادهای حمایتی و سایر افراد دارای شرایط، در ۶ ماه آینده صاحب خانه شوند.

وی ابراز داشت: مساله دیگر آلایندگی عسلویه و تاثیری است که بر زندگی و سلامت ساکنان غرب هرمزگان برجای می‌گذارد و درصد آلایندگی آن هم مشخص شده اما اجرا نمی‌شود.

استاندار هرمزگان خطاب به معاون رییس جمهوری اظهار داشت:تقاضا داریم به سازمان مدیریت و برنامه ریزی بوشهر دستور قاطع دهید سهم غرب هرمزگان را بپردازد و یا خود سازمان برنامه و بودجه به استان کمک کند.

رییس شورای مدیریت و برنامه ریزی هرمزگان ابراز داشت: اتفاق های بزرگی در زمینه آب شرب رخ داده و با احداث ۲ آب شیرین کن، بندرعباس و خمیر و روستاهای مسیر دارای آب پایدار شدند و آب سد استقلال میناب برای خود شهرستان آزاد شد.

وی افزود: آب میناب در گذشته از چاه‌های آب تامین می‌شد و اکنون از آب سد استقلال و سد سرنی برای این منظور استفاده می‌شود.

شرق هرمزگان به خصوص برخی از روستاهای جاسک، سیریک و همینطور میناب با مشکل آب شرب روبه‌رو هستند که کارهای خوب و موثری درحال انجام است.

  •  
  •  
برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها